پلاسما تراپی چیست؟ و چه مزایایی دارد
در این مقاله با بررسی موضاعاتی از جمله پلاسما تراپی چیست؟ مزایای پلاسما تراپی ؟ و کاربردهای پلاسما تراپی با شما همراه هستیم. جراحی زیبایی پلک یا بلفاروپلاستی بعد از جراحی بینی یکی از رایج ترین عملهای زیبایی کشورمان محسوب میشود.
پلاسما تراپی منع استفاده ندارد فقط در صورت داشتن بیماریهای عفونی یا زخم در ناحیه موردنظر باید تحت نظر پزشک و با مشورت او این عمل را انجام داد. این روش برای افراد دارای پوست روشن بسیار مؤثر تر است. به گونهای که افراد با پوست تیره ممکن است به نتیجه دلخواه خود نرسند.
لیست مراکز پلاسما تراپی را می توانید از لینک لیست مراکز پلاسما تراپی در شیراز مشاهده کنید.
پلاسما تراپی چیست؟
از این روش معمولاً به عنوان جایگزین بوتاکس انتخاب میشود. از روش پلاسما تراپی معمولاً برای رفع چین و چروک اطراف چشم و افتادگی پلک مورد استفاده قرار میگیرد. پلاسما تراپی یا PRP نوعی روش سلول درمانی است. پلاسما حاوی پلاکت اتولوگ متمرکز است، که شامل سیتوکین است و به دلیل داشتن انرژی بالا پس از استفاده در نواحی موردنظر باعث از بین رفتن یا تصعید لایههای سطحی میشود.
رفع لایههای سطحی پوست باعث از بین رفتن پوستهای شل مناطق موردنظر بدن میشود. عمل پلاسما تراپی باعث جمع شدن پوست نواحی زیرین و پوست اضافی میشود. این روش درمان بافتهای نرم مانند پوست را تحریک میکند و به شادابی و جوانسازی پوست کمک میکند. از فواید این شیوه فراگیر بودن آن است، به این معنی که محدودیت سنی، رنگی و جنسیتی ندارد. این درمان برای سن 35 تا 55 سال مناسب بوده ولی برای تمام سنین پاسخ دهی داشته و مناسب است.
کاربردهای پلاسما تراپی به شرح زیر است:
- لیفت صورت
- لیفت پوست گردن
- درمان چین و چروک
- رفع غبغب
- رفع ناهمواری های پوستی
- بهبود رنگ پوست
- کاهش ترک های شکمی ناشی از سزارین و چاقی
- رفع افتادگى پوست شکم
- لیفت پلک
- رفع خطوط زیر چشم
- کاهش عمق خط خنده
- رفع خطوط ریز دور لب
- برطرف کردن لک های حاصل از افتاب سوختگی
- پاک کردن تتو های آرایشی
- لیفت بینی
- سفت کردن پوست شل شده
- درمان رگ های عنکبوتی و رگ های سطحی پوست
- ازبین بردن خال، زگیل، اسکین تگ یا منگوله های پوستی
- رفع جای جوش
معمولاً نتایج درمان، سریع اتفاق می افتند ولی کم کم در طی زمان روند بهبودی بیمار پیشرفت می کند. پژوهش های بالینی نشان می دهد که پیشرفت بهبودی حداقل تا یک سال بعد از درمان ادامه دارد
پلاسما تراپی چیست؟ و چه مزایایی دارد